EN   UA

 

КАФЕДРА НОРМАЛЬНОЇ 
ТА ПАТОЛОГІЧНОЇ ФІЗІОЛОГІЇ ІМЕНІ С. В. СТОЯНОВСЬКОГО

  

 
 fb     іnstagram    telegram     e mail

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

19 серпня своє професійне свято відзначають представники найсолодшої професії. День пасічника в Україні почали святкувати з 1997 року. На пасіках країни сьогодні близько п’яти мільйонів бджолиних сімей. День пасічника ми святкуємо разом з одним із величних свят – Преображенням Господнім, адже пасічників цінували на нашій землі із сивої давнини.

З нагоди професійного свята Дня пасічника, у селі Сопошин Львівського району, провели круглий стіл на тему «Стан та перспективи розвитку галузі бджільництва», який відбувся на базі заводу з переробки меду та продуктів бджільництва ТОВ «АПІ-ТРЕЙД». Спікерами круглого столу були, зокрема, директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Тетяна Гетьман, науковий співробітник Національного наукового центру «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича», керівник Головного селекційного центру бджіл України Іван Доскоч, головний спеціаліст відділу державного контролю Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області Володимир Горчин, в.о. завідувача кафедри нормальної та патологічної фізіології імені С. В. Стояновського Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького Ірина Ковальчук, директор ТОВ «АПІ-ТРЕЙД» Богдан Клепач.

Під час зустрічі були обговорені актуальні питання в галузі бджільництва. Зокрема, перспективи введення бджільництва в області, стан галузі, інструменти державної підтримки для забезпечення розвитку бджільництва, селекційно-племінна робота і продуктивність пасіки, ветеринарно-санітарний нагляд у пасічництві, перспективи створення інноваційних засобів для підвищення життєздатності бджіл та якості їх продукції, розширення ринків збуту українських медів, експортні умови та вимоги до продукції.

З нагоди професійного свята за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток бджолярства кращих пасічників області відзначили грамотами та подяками Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації та Жовківської міської ради.

Поряд з тим було представлено особливості роботи компанії «АПІ-ТРЕЙД», єдиному на заході країни заводу з переробки меду, потужність якого сягає 700т/рік. ТОВ «АПІ-ТРЕЙД» піклується про збереження природних властивостей меду, який виробляє, для чого відстежує кожний етап виробництва, переробки та фасування.

Високі показники якості сировини та готової продукції компанії «АПІ-ТРЕЙД» забезпечені, в тому числі, і власним виробництвом для переробки меду, яке обладнане спеціалізованим сучасним обладнанням та повним контролем продукції, на всіх етапах виробництва, завдяки запровадженню системи управління безпечності виробництва харчових продуктів (НАССР).

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru