EN   UA

 

КАФЕДРА НОРМАЛЬНОЇ 
ТА ПАТОЛОГІЧНОЇ ФІЗІОЛОГІЇ ІМЕНІ С. В. СТОЯНОВСЬКОГО

  

 
 fb     іnstagram    telegram     e mail

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 11

22 березня 2024 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція “Інновації та перспективи сучасної науки в розвитку галузей кролівництва та звірівництва”. Організаторами конференції слугували: Національна академія аграрних наук України, Черкаська дослідна станція біоресурсів НААН та Департамент агропромислового розвитку Черкаської ОВА. Конференція проходила у змішаному форматі з використанням платформи дистанційної роботи ZOOM, що допомогло долучитися учасникам з іншим міст.  

121

З вітальним словом до учасників конференції звернувся директор Черкаської науково-дослідної станції біоресурсів НААН Олександр Бойко та побажав учасникам плідної роботи, нових відкриттів, зростання у науковій діяльності. У роботі конференції взяли участь науковці, викладачі університетів та коледжів, студенти, науковці Республіки Болгарія, керівники та спеціалісти кролівничих і звірівничих господарств.

Тематика доповідей охоплювала надзвичайно широке коло питань, пов’язаних із технологією утримання, біологічних і генетичних можливостей та потенціалу в технології розведення; створення нових високопродуктивних порід і типів; удосконалення селекційно-племінної роботи; розроблення і впровадження систем раціонального використання кормів та технологій годівлі кролів.

У роботі конференції активну участь брали доктор ветеринарних наук, в. о. завідувача кафедри нормальної та патологічної фізіології імені С. В. Стояновського Ірина Ковальчук та аспірантка Ольга Проданчук, яка представила доповідь на тему: “Морфологічні показники крові кролів за випоювання нанотехнологічного селену цитрату”.

9 3

Загалом конференція мала високий професійний та науковий рівень, що, безумовно, є запорукою успішного обміну науковими дослідженнями та знаннями з практичних питань. Конференція надала можливість об’єднатися відомим ученим, дослідникам, фахівцям цього напряму для обміну досвідом, розширити професійні зв’язки і ділові стосунки.

Допис підготували Ірина Ковальчук, Ольга Проданчук

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru