- Деталі
-
Опубліковано: 21 травня 2019
-
Перегляди: 2080
Студентська наукова робота є важливою ланкою у підготовці висококваліфікованих спеціалістів у ЗВО.
13- 15 травня в Одеській національній академії харчових технологій (ОНАХТ) відбулася ХV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ З РОЗДІЛУ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» .
Детальніше: НАШІ ХАРЧОВИКИ В ОНАХТ
Практичне заняття з дисципліни «Вступ до фаху» для першокурсників спеціальності «Харчові технології»
- Деталі
-
Опубліковано: 20 травня 2019
-
Перегляди: 2203
15 травня завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Орися Йосипівна Цісарик, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляна Романівна Драчук та доцент цієї кафедри, керівник відділу навчальної і виробничої практик та сприяння працевлаштування випускників Богдан Іванович Галух провели практичне заняття в супермаркеті «Сільпо» ТРЦ «Victoria Gardens» для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології» з дисципліни «Вступ до фаху».